2.1.2010

Pullo ja kynttilät

Joulupäivän illallisen jälkiruokaosastoa... tarkemmin ottaen "kyytipoika", joka oli tällä kertaa 10 vuotta vanhaa portviiniä.
 

10 kommenttia:

 1. hahaa, porttia teilläkin!
  syytän itse juuri tuota ilolientä yhdestä kaameasta, huimaavasta yöheräämisestäni joulun aikaan. jäi niin paha muisto etten juonut sen jälkeen noin vuorokauteen! :o

  VastaaPoista
 2. Heh heh hee - vai niin, kaamea ja huimaava yöherääminen :)
  Sinä vedit taas liikaa tietty ;)

  Tuo oli itseasiassa varsin hyvää. Se jaettiin aika moneen pekkaan, joten siitä ei niin paljoa riittänyt nokkaa päälle, mutta ei ole tarviskaan, ainakaan minulle kun "hapottaa" muutenkin herkästi. Portviini nautittiin sellaisen hyydykkeen kera, ihan hyvä jälkiruokasatsi...

  Ei sinulle kauhean paha muisto jäänyt jos tuo portviini ei saanut sinua jarruttamaan kuin vuorokauden verran :D

  Itselle glögi on aika paha rasti, enkä voi juurikaan sitä ottaa tuon hapotusongelman takia, mutta pikkaisen sitä tuli kuitenkin maistettua.

  VastaaPoista
 3. Samanlaista ostin juuro jouluksi itsekin, maistettua tuli, mutta minusta halvempi vanha invaliidi on parempaa.
  Old invalid

  Lisäksi ostin neljää eri sorttia jouluolutta, joista kaameimpana jäi mieleen Olvin karkkivärillä punaiseksi värjätty jouluolut.

  VastaaPoista
 4. Tuo Old Invalid kuulostaa kiinnostavalta, pitnee tsekata jossain vaiheessa se.

  Itse ostin velipojalle ja sisokin miehelle pari erialista olutta mieheen, siis maisteltavaksi. En yllättynyt, kun sain itsekin muutaman pullon :)
  Ei ollet jouluoluita varsinaisesti, mutta uusia tuttavuuksia minulle kumminkin. Tykkään maistella ja kokeilla erilaisia oluita.

  Joulun aikaan oli aika huonot ilmat, mutta kynttilöitä tuli kuvattua paljon ja eri suunnista. Niistä tulee kuvia varmaan vielä paljonkin, joko tänne tai tuonne varsinasen kuvablogin puolelle. Sinne täytyisi vain saada kerättyä kuvamateriaalia, mutta en ole vielä keksinyt että mistä. Taas on ulkona lumisateinen ja harmaa ilma, paljon on pakkastakin.

  VastaaPoista
 5. Seuraan ko hai laivoo...
  Ei auennut portti siihen toiseen blogiin.

  Tuommoista herkkua pitää nauttia suurella kunnioituksella!
  Yksi suosikeista, mutta en oo kyllä nuin vanhaa saanut maistaa.
  Eihän se voi olla muuta kuin hyvää!

  VastaaPoista
 6. jaaha, täällä oli blogi hetken "vain kutsulla" -tilassa, en tiedä huomasitko. tänään näemmä taas pääsee! :)

  VastaaPoista
 7. Arjaanneli: "Seuraan ko hai laivoo...
  Ei auennut portti siihen toiseen blogiin."

  No ei siinä mitään, niin pitääkin seurata :)

  Joo se toinen on vielä kiinni, mutta aukeaa varmaan jossain vaiheessa. Vielä ei ole tosin sinne uusia postauksia tiedossa...

  Arjaanneli: "Tuommoista herkkua pitää nauttia suurella kunnioituksella!"

  Totta, ekaa kertaa minä tuota pääsin maistamaan.
  Hyvää ja suunmukaista oli :)

  VastaaPoista
 8. tikka: "jaaha, täällä oli blogi hetken "vain kutsulla" -tilassa, en tiedä huomasitko. tänään näemmä taas pääsee! :)"

  Juu, molemmat blogi oli samassa tilassa, kun ne siihen tilaan laitoin eilen.
  Liittyy malttini menettämiseen blogimaailmassa, eräässä toisessa blogissa ja siitä juontaneeseen "pillit pussiin fiilikseen". Kenties taas kerran minulle tyypilinen ylireaktio...

  Toinen blogi on vielä "kiinni", mutta ei ole kyllä sinne postattavaakaan toistaiseksi. Tämän blogin avasin uudelleen tänään päivällä, kun suivaantumiseni "taso" laski pikkuhiljaa.

  Tänne oli tarkoitus tehdä uusi postauskin tänään, ei mitään mullistavaa, mutta kumminkin. Olen sitä tässä meinannut koko ajan alkaa valmistella, mutta ei meinaa jaksaa. Mutta katsotaan nyt, ehkä sen tämän päivän nimiin saan vielä kasattua.

  VastaaPoista
 9. mikäs insidentti..? näin juuri henkastakin että jotain on nyt tapahtunut. ehkä parempi jos kysyn - ja kerrot jos kerrot - kahdenkesken. hyvä kumminkin että jatkat, ainakin toistaiseksi avoimella linjalla: keep them coming!

  VastaaPoista
 10. Juu, tikka, parempi katsoa ja kysyä sitten kahden kesken vaikka.
  Mutta ei täällä siis mitään hengenhätää ole. Kuten tuossa aiemmin sanoin on tämä vain näitä blogimaailman juttuja, ei sen kummempaa. Paljon mahdollista että et pidä tätä juttua (tai ei tämä ole edes mikään "juttu" vaan vääntö tyyppinen asia) minään. Kyse on vain maltin menetyksestäni...no tunnet minut varmaan...

  Postailen tänne kyllä, mitä nyt postailen, jos on sopivaa postattavaa. Toisen blogin avaan mahdollisesti myöhemmin sitten kun on enemmän matskua postattavaksi... Tai ei tuokaan nyt mikään ehto ole, voihan sitä postata jos kuvia on silloin tällöin, ilman säännöllisiä postaustavoitteita.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!