22.1.2010

Vanhankaupunginlahdella

Oheiset kuvat on otettu viime syyskuun alkupuolella. Niissä ei ole mitään erikoista, mutta ajattelin postata nyt nämä kuvat, kun olen kohtapuoliin menossa katsastamaan miltä seudulla nyt näyttää. Kuvat on testimielessä tavallisesta käsittelystäni poiketen käännetty RAW-konvertterin (DxO Optics Pro) "Landscape: postcard" asetuksella, joka lisää kuvan värikylläisyyttä (saturaatio) ja kontrastia. Lisäksi asetus korostaa reunoja ja värejä. Nämä ei nyt parhaita postikortti kuvia ole, mutta ihan kokeilun vuoksi koitin tuota asetusta. Lievensin kyllä "Vibrancy" asetusta, joka vaikuttaa mm. värikylläisyyteen sekä pienensin dynaamista valaistuksen säätöä. Olivat liian voimakkaita minusta.


Vanhankaupunginlahti / Viikki mantereella olevasta lintutornista kuvattuna. Pitkospuut johtavat jonkinlaiselle lintujen "kyttäys" kopille :)
(Huom! Tikka: Lammassaari on kuvassa oikealla ylhäällä, samoin siellä oleva lintutorni on about saaren vasemman kärjen tuntumassa).

 
Kyttäyskopille johtavilla pitkospuilla...

 


 
Kyttäyskopin sisällä. Tuolla oli aika mukavat olot ja hyvä paikka tarkkailla etualalla olevassa vedessä olevia lintuja. Tosin silloin kun minä olin paikalla, ei lintuja ollut. Tietenkään... :|

Mukava nähdä millaista seutu on näin talvella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!