26.2.2010

Jäämuodostelmat

 

  

  

  

  

  

Viime aikoina muiden kuvauskohteiden puutteen vuoksi on tullut kuvattua varsin runsaasti erilaisia jäämuodostelmia. Niitä on muodostunut moneen paikkaan, kun ajoittain lämpimänä paistanut aurinko on sulattanut katoilla olevaa lunta ja toisaalta kirpeä pakkanen on sitten nopeasti jäädyttänyt sulaneen lumen mielenkiintoisiksi jäämuodostelmiksi. Tässä on vain pieni otos jääkuvista, jota nyt viime aikoina olen kuvannut. Näistä kuvista mieleeni ovat erityisesti neljäs ja kuudes kuva.
 

2 kommenttia:

  1. siinä on harvinaisen hyödyllinen valvontakamera (eka kuva)! suosikkini on viimeinen, vastavalon käyttö on siinä onnistunutta ja sopii vielä aiheeseen.

    VastaaPoista
  2. Jep, ei kauheasti herätä luottamusta ja/tai turvallisuuden tunnetta, jos ei ole viitsitty käydä ripsimässä valvontakameran yltä kuorrutusta pois. Mahtaneko edes toimia koko kamera? :)

    Totta, vastavalokuva on hyvä ja sopii varsin mainiosti näihin jääkuviin, kun vain saa sopivasta suunnasta kuvattua, eikä vastavalo tule ihan suoraan. Tuossa alimmassa kuvassa se aurinko tulee oikealta ylhäältä ja itse olen talon kulman takana "suojassa", jotan valo ei tule suoraan kameraan.

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!