28.6.2011

Helsinki Samba Carneval 2011

No niin, pitkästä aikaa saan tännekin blogiin jotain päivitystä. Ajattelin laittaa nämä kuvat tänne puolelle esiin, kun taitavat paremmin sopia tänne.

Olin pari viikkoa sitten katsastamassa ensikertaa sambakarnevaaleja Helsingissä. Tapahtuma oli valokuvaajalle kiintoisa, koska siellä oli paljon kuvattavaa, kun eri ryhmät valmistautuivat sambakulkueeseen, koristelivat kulkuerekvisiittaansa ja tietysti itseään näyttävin asustein. Oli myös positiivinen yllätys että useimmat sambakulkueiden jäsenistä oikein poseerasivat valokuvaajille, joita olikin aika runsas määrä. Lisäksi oli paljon ulkomaisia turisteja jotka kuvauttivat itseään sambaajien kanssa. Itselleni tuo tilaisuus tarjosi hyvän mahdollisuuden harjoitella henkilö/muotokuvausta. Se on mukavaa vaihtelua lintukuvaukseen ja kun tilaisuus tulee, niin mielellään siihen tarttuu jos ei vain ole muita esteitä. Itselleni henkilö/muotokuvaukseen tarjoutuu varsin harvoin mahdollisuus, joten tällaiset samba jne. joukkotapahtumat ovat kerrassaan hyviä siinäkin mielessä. Ohessa on vain muutama kuvapoiminta runsaasta valokuvajoukosta, jonka päivän aikana otin. Saatan joskus toiste postata lisääkin kuvia tuosta tapahtumasta...

 Kuvia ei ole jälkikäsittelyssä rajattu. Kaikki kuvat on otettu Sigma 70-200mm f/2.8 II EX APO Macro HSM -objektiivilla.

3 kommenttia:

 1. Tipuja nämäkin, eikös?

  Itse en ole koskaan käynyt mitään sambaa katselemassa.
  T. Obturatus.

  PS. väitää etten ole sisäänkirjautunut, vaikka olen kyllä...

  VastaaPoista
 2. No tipuiksi voinee leikkisästi sanoa kyllä :)

  Ensimmäistä kertaa olin itsekin tuolla tapahtumassa, enkä muissa vastaavissa ole ollut. Menen varmaankin ensivuonna uudelleen, mikäli ei satu mitään estettä tai muuta menoa samalle päivälle.

  En osaa sanoa miksi et pysty kommentoimaan kirjautuneena. Aluperäinen postaus on tuolta kesäkuulta, joten näin anhoihin postauksiin on tullut jo kommenttien Valvonta-asetukseni päälle...
  En tiedä, voisiko johtua siitä tuo kommentointiongelmasi...

  VastaaPoista
 3. Nuo pisamat ovat hyvä poiminta, massassa on myös yksilöitä.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!