12.4.2010

Etäinen lintu

Olin noin viikko sitten läheisessä puistossa kävelyllä ja kamera oli matkassa. Linnun laulua kuului iltapäivän auringonpaisteessa paljon, mutta ei näkynyt oikein mitään (lintuja). Koitin kuulostella ja tähyillä laulun suuntiin ja sitten huomasinkin korkealla erään puun lavustossa linnun. Siitä ei kameran tähtäimen läpi saanut mitään selkoa, mutta ajattelin, että koitan muutaman ruudun etäisestä linnusta ottaa. Lintu istuskeli tosiaan korkealla, joten matkaa tuli vielä lisää, kun jouduin hiukan loivempaa kuvakulmaa saadakseni ottamaan etäisyyttä puuhuun. Pieneksihän kohde jäi ja ajattelin, että eipä taida tuosta selkoa saada, mutta rajaamalla kuvaa lintua sai hiukan paremmin esiin. Jokin aavistus linnusta minulla on, mutta kuulisin mielelläni mitä muut arvelevat. Ei varmaankaan ole toivomani harvinaisuus, kun aluksi näytti niin oudolta alhaaltapäin otetuissa kuvissa :), vaan on tod. näk. ihan tavanomainen lintu.

Mitä sanotte, kenen näköä "potilaassamme" on? :)

(Tämä on varmaan helppo...)

2 kommenttia:

  1. Kyllähän se peippo on.

    VastaaPoista
  2. No niin arvelin itsekin, Hullukaali :)
    Aluksi olin hetken toiveikas, kun näin linnun vain edestä alhaalta, mutta nyt koneelta katsottuna tuli esiin sitten muutama kuva, jossa lintu oli kääntänyt päätään ja paljastanut niskapuolensa, josta arvelin kyseessä olevan tosiaan peipon. Eli helppo oli tämä...

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!